miercuri, 5 februarie 2014

10 modalitati epice de a scapa de amenda rutiera


Am gasit 10 cai de a scapa de o amenda, mi s-au parut destul de funny si partea interesanta e ca au fost testate si chiar functioneaza. E normal sa ne ajutam intre noi nu? Nimanui nu-i place sa fie intrebat de sanatate de politia rutiera, mai ales cand se simte cu musca pe caciula. Mai jos este o lista cu 10 moduri (eficiente) de a scapa de o amenda.

10. Abordarea fiziologica:


Putini oameni stiu sa se scoata din “rahat”, iti trebuie putin fler, dar daca esti in pana de idei poti folosi aceasta metoda. Cand vine “nenea” la tine, bagi o fata de om distrus si te faci ca te trece transpiratia, scoti ochii din orbita, te misti pe scaun, arati ca nu ai stare. Cand politistul te intreaba care este
problema poti spune ca ai mancat la KFC si nu ti-a mers bine puiul, sau ca ai mancat fasole, bagi tu ceva motiv si te scoti efectiv din “rahat” spunand ca de aia te grabeai acasa. Niciun politist nu te-ar lasa sa-ti imputi masina.

9. Abordarea Jedi


Folosseste-ti mintea, nu te lasa influentat de politist, dovedeste-i ca creierul tau este mai cret. Explica-i ca
nu aceasta este masina pe care o cauta, ca nu ai gresit. Multi oameni au darul convingerii, cine stie poate il ai si tu. Daca chiar vrei sa fii special, misca-ti mana si spune-i: “nu am facut nimic gresit”.

8. Abordarea dramatica


Toata lumea stie ca arma unei femei sunt lacrimile. Putini barbati pot face fata sa vada o femeie plangand. oricat de crud esti, cand vezi o femeie cum plange duios ti se dezgheata inima. Sunt sanse ca acest lucru sa atraga mai multa mila daca cel care plange este un barbat, are un efect aparte.


7. Abordarea Shakespeariana


Poti sa incepi sa dai citate din diferite carti, sa vorbesti in versuri, sa spui poezii si lucruri filozofice, dar orice
ai face trebuie sa faci pe geniul neinteles, s-ar putea sa ai sanse de izbanda.

6. Abordarea funny


Poti incepe sa spui glume, sa-l faci sa zambeasca. Cineva sugera ceva de genul:
Politistul:Unde te grabesti asa de tare? 
Tu: Tin pasul cu traficul
Politistul: Dar nu este trafic
Tu: Mama, asa mult am ramas in urma?
Sau glume cu blonde, incercati sa faceti haz de necaz, sunt sanse sa functioneze.

5. Abordarea mincinoasa


Minti de ingheata apele, spune ca era sa faci accident din cauza unui tip, ca naste sotia, ca ti-a mutit cineva drag, ca is probleme la locul de munca. Ca ai gasit-o pe Elodia, orice ai zice incearca sa fie cat mai surprinzator si cat de cat posibil.


4. Abordarea onesta


Fii sincer cu politistul, trebuie sa te inteleaga, ai ceva problema acasa, spune-i adevarul sunt sanse mari sa vada sinceritatea ta si sa te lase in pace. Recunoaste ca ai gresit, se va purta mai frumos (stiu din experienta).


3. Abordarea turistului/strainului


Schimba accentul, vorbeste in engleza, in franceza, ceva limba pe care esti sigur ca nu o intelege politistul, fa-te ca intelegi putin, dar putin de tot, fa-te speriat, ca nu intelegi ce se intampla. Da ceva telefon si vorbeste in ceva limba straina. Sunt sanse foarte mari sa te scoti. Si normal ca nu-i arati actele sa nu te dai de gol.


2. Abordarea problemelor tehnice


Daca te intreaba politistul daca stii cu ce viteza mergeai, poti incerca sa explici ca nu stii exact fiindca uneori vitezometrul face figuri. Spune-i ca uneori ai probleme cu el, fiindca are scapari si bla bla bla, daca dai de politistul potrivit iti va merge fara probleme.


1. Abordarea politicoasa

Fii foarte politicos cu el, s-ar putea ca politistul sa fi avut o zi proasta, fii amabil. Opresti masina frumos, il astepti cu actele, il mai intrebi de sanatate, ii raspunzi frumos cand te intreaba ceva, incearca sa pari un mielusel, ca si cum greseala aceea e prima pe care ai facut-o de cand ai permis. Poti aminti si faptul ca nu ai mai facut greseli pana acum si incetul cu incetul te scoti.

P.S. orice faci, nu folosi mai mult de 2 abordari deodata si ai grija care le combini.

Niciun comentariu: