sâmbătă, 8 februarie 2014

10 ani se dezvolta cancerul in organism pentru a fi depistat ca "faza incipienta" a bolii, la maturi! Invatati cum actioneaza si cum trebuie sa va feriti de cancer!


Nu intentionez sa va plictisesc cu nu stiu ce studii si termeni intortochiati, as vrea doar sa va prezint pe scurt modul in care apare si evolueaza atat de temutul cancer. Si aceasta informatie va priveste pe toti, indiferent daca suferiti de vreo boala sau nu, indiferent daca dvs sau vreo ruda au fost diagnosticati cu cancer. 

Sper ca totul sa fie cat mai pe intelesul tuturor si daca aveti neclaritati, stiti deja, exista rubrica de comentarii.


Asadar, corpul fizic este format din doar 3 elemente principale: celulele, si doua lichide, limfa si sangele. Deja am simplificat problema, nu? Haideti sa vedem fiecare ce face. Sangele are rolul de a alimenta toate celulele corpului, iar cel de-al doilea lichid, limfa, preia toxinele din organism si le indreapta spre organele “abilitate” cu detoxifierea, adica spre piele, spre ficat si rinichi, pentru a fi eliminat.


Ca sa intelegeti mai bine, va dau un exemplu, un nou-nascut pentru a creste are nevoie sa fie in primul rand hranit, si apoi ingrijit, schimbat, spalat, etc. Exact la fel sta treaba si cu celulele noastre, au nevoie sa fie hranite-prin sange si ingrijite, detoxifiate-prin limfa. Pana aici totul e clar?


Cu sangele poate suntem mai familiarizati dar haideti sa vedem ce face limfa mai exact. Aceasta este un lichid cu o consistenta uleioasa, mai vascos decat sangele cu rol, asa cum am mai spus de transport al toxinelor, insa in legatura cu acest lichid apare o problema vitala: acest lichid este stationar in corpul nostru!... nu este impins sau pompat catre inima, asa cum este sangele. Pentru a pune in circulatie limfa este nevoie de miscare fizica, prin miscarea muschilor intreg sistemul limfatic incepe sa se miste, sa elimine toxinele prin transpiratia aparuta pe piele (care apropo, este cel mai mare organ de detoxifiere) si de consumul anumitor alimente care au si ele acelasi rol.


Sangele, ei bine, sangele are un Ph de 7,35-7,45, asa a fost creat, din “fabrica” si pentru ca noi sa ne mentimem sanatosi cat mai mult timp, e bine ca aceste valori sa ramana exact in acesti parametri. Alimentatia insa, pare a fi cel mai mare dusman al pastrarii Ph ului in valorile normale. Stiu ca o sa spuneti, uite inca un moralist cu mancare, dar, da, trebuie sa constientizam ce importanta colosala are alimentatia pentru ca suntem responsabili de sanatatea copiilor nostri, nu numai de a nostra.

Fructele si legumele, consumate in stare cruda acidifica sangele cel mai putin. Cele fierte sau coapte, au un grad mai mare de aciditate, iar cele gatite in alte feluri, prajite in special, cresc aciditatea sangelui aproape exponential.

Un lucru de noutate, sangele are la dispozitie doar 4 minute pentru a ajunge la Ph ul normal, de 7,35 din momentul “atacului cu aciditate”. Daca are de neutralizat o aciditate nu foarte mare, atunci se va folosi de baze existente deja in corpul nostru, de magneziu si calciu luate direct din oase, ducand in timp la slabirea densitatii osoase... nu e un scenariu placut, nu? 


Problema cea mai mare este atunci cand trebuie neutralizata o aciditate foarte mare, si corpul, nu mai poate, in scurtul interval de 4 minute sa echilibreze Ph ul sangelui. Spuneam anterior, ca sangele este in permanent contact cu celulele corpului, pe care de altfel le hraneste. Ce poate sa faca sa scape mai repede de aciditate? Arunca efectiv aciditatea pe celule, iar la marea majoritate dintre noi, asta se intampla de 3 ori pe zi!...


Raportat la perioade lungi haideti sa vedem care sunt efectele. O celula sanatoasa devine un mediu foarte acid. Ei, si ce? O sa spuneti, ce poate fi asa de grav? Pai, o celula acida, bolnava, are doua variante, sa moara sau sa se transforme. De regula, s-a constatat ca se transforma (dintr-o celula serioasa ajunge o celula politician sau talhar, e totuna J) si devine o celula care functioneaza intr-un mediu fara oxigen, producandu-si energia prin fermentatie. Nu intram in termeni medicali, dar va dati seama ca din acest punct, o celula serioasa nu prea mai are sanse de insanatosire. Ce devine in concret o astfel de celula? Ei bine, stiu ca suna periculos, devine o celula canceroasa. Lucrul asta deocamdata nu trebuie sa ne panicheze pentru ca toti avem inte 1000 si 10000 de celule canceroase zilnic in corp, si ceva mai putine prin Parlament.


Tot "din fabrica" mai avem un aliat, globulele albe care trebuie sa distruga celulele canceroase. Dar veti intreba, atunci cum de face cancerul asemenea ravagii? De ce nu mor toti intrusii din organismul nostru?  Pentru ca si celulele au o inteligenta proprie. Nu va inchipuiti ca merg la vreo facultate a lor, nu, dar cand devin bolnave, fac ceva ce si oamenii fac, se ascund, pentru a nu fi detectate de sistemul imunitar. Cum fac asta? Simplu, se inconjoara cu cellule sanatoase (pe principiul lupului in blana de miel sau obiceiul politicienilor, umbla cu cioara vopsita J). In felul asta, sistemul imunitar nu mai vede ce e inauntru si nu le distruge.


Revin la cazul mamicilor pentru un exemplu elocvent,  fetusul, in corpul mamei e format din cromozomi  ai ambilor parinti (ca doar e copilul lor, nu? Ai cui cromozomi sa fie?) daca sistemul imunitar al mamei, l-ar vedea, l-ar ataca imediat si fetusul nu s-ar mai putea dezvolta. Asta e cauza multor pierderi de sarcina dar nu despre asta vorbim acum. Daca sistemul imunitar al mamei ar detecta fetusul, l-ar ataca imediat.


In 1902, John Beard, professor la Universitatea din EdinburghScotia, scria un articol  publicat in jurnalul medical Lancet in care declara ca intre celulele canceroase  si anumite cellule prembrionare caracteristice fazei initiale ale  graviditatii nu exista nicio diferenta


Celulele stern sunt celule din care se poate forma orice, tocmai din aceasta cauza ele se gasesc in proprtie de 80% in ovare si in testicule, pentru a crea viata, iar restul de doar 20%, in restul corpului, pentru a putea reface orice tesut in caz de necesitate.


Placenta creste exponential in primele 3 saptamani de sarcina dupa care se opreste brusc, explicatia? Pancreasul bebelusului incepe sa functioneze dupa ce-a de-a 3 saptamana de sarcina si incepe sa produca tripsina. Aceasta enzima opreste cresterea placentei. In a 9-a luna, pancreasul bebelusului lucreaza la capacitate maxima, impreuna cu al mamei, producand cantitati de tripsina suficiente pentru gaurirea placentei. Aceasta, odata perforata, lasa sa iasa lichidul amniotic declansand durerile nasterii, practic, organismul il da afara pe “intrus”.


Tripsina, mai are si un alt rol, digera proteina animala. Cu un regim aimentar omnivor, unii dintre noi trimit cantitati mari de tripsina spre digestia alimentelor de cate 3 ori pe zi si daca acestia au pancreasul slabit, atunci tripsina nu este suficienta pentru digestie si implict, nu mai poate distruge invelisul celulelor canceroase ascunse. Acesta este, dragele mele, motivul principal pentru care cresterile si aparitiile tumorale depind atat de mult de stilul nostru de viata... si de alimentatie.


Ce este si mai alarmat, e faptul ca aceste celule canceroase au nevoie de aproximativ 10 ani, timp pentru multiplicare si divizare, pentru ca aparatele medicale sa puna diagnosticul de “cancer in faza incipienta”!!!. Din aceasta cauza, cancerul este atat de nimicitor, pentru ca exista in organism timp indelungat fara a fi detectat.


Insa, daca in acesti 10 ani, tinem cateva posturi sau perioade in care evitam produsele de origine animala, toata tripsina disponibila va detecta si ucide celulele canceroase. Dumnezeu ne poate vindeca de cancer intr-un post si noi nici macar nu stim ca boala era in organism.

 O sa spuneti, pai da, dar atunci medicii ce au lucrat? Tratamentele care se aplica acum ce rol au? Haideti sa vedem exact cum stau lucrurile pentru ca din pacate oamenii nu sunt tocmai corect informati. De ce? Pentru ca trebuie sa traiasca si companiile farmaceutice bine, si intre noi fie vorba, traiesc chiar foarte bine. Chimioterapia si radioterapia, ce fac? Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici... Omoară, însă, şi celule sănătoase!  Cum? Pai ele paralizeaza efectiv globulele albe, inca dupa prima sedinta, acestea nu mai lupta in organism, deci sistemul imunitar nu mai poate contracara nimic. Ati auzit cu siguranta de pacienti care au mers la spital, au fost tratati de cancer dar au luat un alt virus din spital care le-a fost fatal... ei, acum aveti si explicatia...


SOLUTIA
Partea buna? Exista si o parte buna, evident... haideti sa le numim medicamente divine pentu ca ne sunt oferite de natura. In cele ce urmeaza o sa va prezint cateva solutii pentru o viata linistita, fara grija bolii.


 In legume si fructe crude se gasesc niste coloranti-substante extrem de puternice, practic niste otravuri pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) este cel mai puternic luptator impotriva cancerului, e urmat de colorantul rosu si de cel galben. Acum trebuie vazut cum “prostim” celulele canceroase sa consume “orava” pe care le-o administram. Dat fiind faptul ca ele sunt foarte ineficiente in a-si produce singure energia vitala, se bazeaza pe energia produsa din fermentatie si din energia celulelor din jur, a celor sanatoase, deci au nevoie de zahar ca sa creasca. Stiu, si mie imi plac dulciurile si carnea si toate, dar uite ce ravagii pot provoca... ca plan de lupta, vom ataca din 20 in 20 de minute celulele canceroase cu zaharul-momeala. Daca celulele canceroase vor fi alimentate cu zahar si rezveratrol, din fructele de culoare neagra, rosie sau galbena, s-a zis cu ele, au muscat momeala, mor pe capete. Bine dar stati ca victoria e casigata doar pe jumatate... celulele canceroase cand mor se descompun in substante toxice care trebuie sa dispara din organism cat se poate de rapid pentru a nu fi reabsorbite, trebuie sa dispara complet!


 Daca va amintiti la inceput va spuneam care e rolul sistemului limfatic, acela de a scoate toxinele (cum e cazul de fata) din organism. Si va anunt ca pentru un ajutor de nadejde exista 2 alimente care stimuleaza limfa, lamaia si echinaceea. Consumul a 3-4 lamai stoarse, diluate in apa zilnic si a 2-3 lingurite de pulbere de echinaceea vor asigura eficienta sistemului limfatic, care va fi capabil sa preia toxinele si sa le duca la ficat. Ce se intammpla in ficat, o sa ziceti, bai, dar nu mai termina asta cu care in ce se varsa, cine, cum, unde, ajunge... imediat o sa intelegeti, cu riscul de a ma blama, prefer sa va explic tot cercul pentru ca importanta intelegrii fenomenului este colosala!


 Revenind la bietul ficat, acesta trebuie sa amestece toxinele cu bila si sa le verse in intestin, de unde vor ajunge in colon, inca un pic si au iesit... Dar mai intampinam un singur obstacol, la nivelul colonului se reabsoarbe apa, deci exista riscul sa se absoarba cu tot cu toxinele pe care o va reintroduce in ficat. Acest proces ar creste foarte mult riscul de cirozala ficat. Dar avem si solutia, trebuie fortat cumva ficatul sa verse bila mult mai des pentru a nu acumula o cantitate f mare de toxine, si apoi trebuie sa scoatem imediat acel lichid din organism. In acest sens extrem de eficiente sunt clismele cu cafea, exact asta fac.


 O sa ziceti, pai cum, cafeaua are alt rol. Pai da, dar daca o bem, cafeaua stimuleaza rezervele de toxine din ficat si ne dau un boost de energie, una stimulata, dorita, placuta... Daca folosim cafeaua pentru clisma (va si aud, bai, si boul asta pentru asta ne-a dat atat de citit ca sa ajungem la baia cu furtunul in...), aceasta stimuleaza ficatul sa verse bila (amestecata cu toate toxinee) in intestin si de acolo ies, in sfarsit afara din organism.


 Pentru un tratament in forta de detoxifiere corecta si pentru eliminarea de celule canceroase se recomanda un ciclu complet de 12 ore de resveratrol si zahar in sange (adica un consum regulat de fructe de culoare rosu inchis-negru), apoi 12 ore de post (peste noapte) prin care infometam bine celulele canceroase. Apa cu lamaie si echinaceea duc prin miscarea limfei, toxinele in ficat, iar clismele cu cafea din ora in ora  asigura eliminarea toxinelor fara riscul reabsorbtiei. Cam asta ar fi un razboi fulger pentru cancer si un castig mare pentru sanatatea voastra. Nu pare foarte confortabil, dar o zi de detoxifiere puternica de cateva ori pe an o sa va fie benefice.


 Si pentru ca v-am umplut capul de tot felul de circuite ale toxinelor in organism, in incheiere o sa pastrez ideea initiala a autorului studiului explicat de mine anterior, “daca organismul nu este vindecat emotional, degeaba se actioneaza doar asupra fizicului. Dupa ce multi apeleaza la tot felul de tratamente scumpe care doar le omoara trupurile, uneori, isi aduc aminte ca exista si Dumnezeu si abia accepta “oferta lui de vindecare”. Medicamentele Lui pentru suflet sunt iertarea, impacarea cu sine si cu ceilalti, credinta, dragostea si apoi pot functiona la capacitati maxime si celalalte tratamente, pe care le gasiti mult mai simplu si mai usor in natura decat oriunde altundeva. In multe cazuri binecuvantarile Lui Dumnezeu au fost suficiente pentru ca trupurile sa inceapa sa se vindece singure. Daca sufletele ne sunt bolnave de ura, cum am putea sa ne refacem corpurile? Este demonstrat stiintific ca toate emotiile si sentimentele negative acidifica sangele si pot aduce dezechilibre in metabolism. Expresia “a te imbolnavi de suparare” nu-i chiar intamplatoare, asa ca aveti mare grija la ce mancati, ce pregatiti familiilor voastre si cum va pregatiti corpurile pentru viitor”.


Sper sa va fie de folos, si aveti grija de sanatatea dvs!

sursa foto:sanatate.bzi.ro

Niciun comentariu: